Διπλό φονικό Ανώγεια: Άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του 63χρονου
Άγνωστοι προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο μνήμα του 63χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός στο σπίτι του στα Ανώγεια και εν συνεχεία ο γιος του σκότωσε τον φερόμενο ως δολοφόνο του.
Ενάμιση σχεδόν μήνα μετά το διπλό φονικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο, προκαλείται νέα ένταση στην περιοχή.
Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης cretalive.gr, σύμφωνα με καταγγελίες της οικογένειας του 63χρονου, βεβήλωσαν τον τάφο του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστοι κατέστρεψαν την πλάκα με τις μαντινάδες που είχε τοποθετηθεί πάνω στο μνήμα, ενώ σύμφωνα με την οικογένεια είχαν γίνει εκτεταμένες φθορές.
Μετά το συμβάν, υπάρχει αναβρασμός στην οικογένειά του, που διαμηνύει πως δεν θα αφήσει το θέμα έτσι. Μάλιστα η οικογένεια βρίσκεται σε επικοινωνία με την Αστυνομία ενώ αναμένεται να υποβάλει και μήνυση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για παν ενδεχόμενο, αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνονται αυτή την ώρα προς τα Ανώγεια.
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Η στιγμή που ο Νετανιάχου δίνει εντολή για την εξουδετέρωση του Λαριτζανί - «Δέχτηκε επίθεση σε κρησφύγετο» - Γραπτό μήνυμά του δημοσίευσε η Τεχεράνη
12:29
Η τρυφερή εμφάνιση του Στίβεν Σπίλμπεργκ με την εγγονή του στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ (pics)
12:24
Μυτιλήνη: Λαμβάνονται μέτρα μετά την επιβεβαίωση κρούσματος αφθώδους πυρετού σε βοοειδή
12:24
«Το πρώτο βήμα έγινε»: Εξοπλισμός σε 500 εθελοντές Πολιτικής Προστασίας για πρώτη φορά από το κράτος
12:13