ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Εγκλεισμένος στο σπίτι του» ο 40χρονος πρώην σύντροφος της 35χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: «Εγκλεισμένος στο σπίτι του» ο 40χρονος πρώην σύντροφος της 35χρονης

Ο δικηγόρος του 40χρονου πρώην φίλου της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι, μίλησε για την κατάσταση του άνδρα που βρέθηκε άθελά του στο κέντρο της επικαιρότητας.

Ο Δημήτρης Γκαβέρας ανέφερε ότι ο εντολέας του περνά πολύ δύσκολα τις τελευταίες ημέρες. Η ζωή του έχει βρεθεί στο «φως» της δημοσιότητας, τα στοιχεία του, η οικογένειά του έχουν επηρεαστεί και δηλώνει «σοκαρισμένος».

Ο δικηγόρος του άνδρα, μιλώντας στο Mega, τόνισε αρχικά: «Υπάρχουν πολλά θέματα που μας έχουν προβληματίσει. Ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος. Έχει κάνει κατάθεση, η οποία μεταφέρθηκε ως δήλωσή του. Βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα, έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του ίδιου και της οικογένειάς του. Εκείνος θεωρεί ότι δεν έχει άμεση εμπλοκή με την υπόθεση».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Δεν είχε καταλάβει, δεν μπορούσε να το φανταστεί ότι θα μπορούσε να προκαλέσει ένα τέτοιο γεγονός. Ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι έχει σχέση με κάποια από τις δύο κοπέλες. Ο πελάτης μου δεν είχε συναντήσει την κατηγορούμενη το τελευταίο περίπου 8μηνο. Είχε μία περιστασιακή σχέση, δεν υπήρχε δεσμός».

Τέλος, ο κ. Γκαβέρας ανέφερε: «Θα κινηθούμε νομικά. Έχει θιχτεί η υπόληψή του. Ο ίδιος θεωρεί έχει υποστεί ηθική βλάβη, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, είναι εγκλεισμένος στο σπίτι του. Δεν είναι σε θέση να μιλήσει με κανέναν».

«Εμμονική» η 35χρονη

Γυναίκα που είναι «ιδιαίτερα εμμονική» χαρακτηρίζεται η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας.

«Η προετοιμασία της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη, για περίπου ένα χρόνο, αγγίζει τα όρια του επαγγελματία. Πιστεύουμε, ότι η δράστιδα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα προετοίμαζε την επίθεση σε βάρος της νεαρής γυναίκας με μεθοδικότητα και ηρεμία, ενώ είχε εμμονή μαζί της, όπως φαίνεται από όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας», τονίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αστυνομικές πηγές.

Η αντίδραση της Ιωάννας στην προφυλάκιση

Για πρώτη φορά μετά την επίθεση που δέχθηκε με το βιτριόλι η 34χρονη Ιωάννα «έσπασε» την σιωπή της και μέσω του δικηγόρου της, ο οποίος μίλησε στον Alpha, ανέφερε πως «περίμενα μία συγγνώμη».

Η 34χρονη ενημερώθηκε ότι η γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση οδηγήθηκε στη φυλακή. Το θύμα της ανατριχιαστικής επίθεσης σχολίασε τη στάση της κατηγορούμενης να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής.

«Περίμενα έστω μία συγγνώμη. Άλλη μία μικρή δικαίωση μέχρι την τελική. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη», δήλωσε η Ιωάννα από το Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της άτυχης κοπέλας, μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της κατηγορούμενης, υπάρχει μία μικρή ανακούφιση και περιμένει την τελική δικαίωσή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ