ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Παντελίδη: Φόρος τιμής από καλλιτέχνες και τραγουδιστές

Κηδεία Παντελίδη: Φόρος τιμής από καλλιτέχνες και τραγουδιστές

Ξεκίνησε η εξόδιος ακολουθία για τον Παντελή Παντελίδη.Φανερά συντετριμμένοι προσέρχονται καλλιτέχνες και τραγουδιστές στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, για να αποχαιρετίσουν τον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έφυγε εντελώς αναπάντεχα από τη ζωή.

Συντετριμμένη έφτασε πριν από λίγο η Δέσποινα Βανδή, χωρίς να κάνει δήλωση, ενώ η Νατάσσα Θεοδωρίδου προσπαθούσε να κρύψει τα δάκρυά της πίσω από μαύρα γυαλιά.

“Δεν υπάρχουν λόγια. Τι να πω. Έφυγε ένα νέο παιδί και ήταν πολύ αμαρτία. Δεν επιτρέπεται τέτοια παιδιά να χάνονται. Δεν μπορούσε να τον βρει κανένας. Ήταν ένα χάρισμα από το Θεό, τη φύση, που σήκωσε τη νεολαία, τον κόσμο”, είπε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος είναι φίλος εδώ και χρόνια με τους γονείς του τραγουδιστή.

“Ο Παντελής έχει αφήσει πίσω του αρκετά πράγματα. Έχει αφήσει αγάπη, το βλέπετε μόνοι σας εδώ πέρα αυτό που γίνεται. Στην Ελλάδα νομίζω είναι πρωτάκουστο, είναι σπάνιες φορές που η αγάπη όλου του ελληνικού λαού είναι τέτοια. Ο λαός είναι ενωμένος. Δεν περίμενα τέτοιο πράγμα για κανέναν. Ένωσε όλη την Ελλάδα με τα τραγούδια του, με τον αυθορμητισμό του, με την ειλικρίνεια του και την αγάπη που έδειξε σε όλους τους ανθρώπους”, είπε ο Γιώργος Δασκουλίδης, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

“Καλό Ταξίδι Παντελή”, ήταν τα λόγια του Αντύπα.

“Θα μας λείψει πολύ”, ανέφερε ο Γιάννης Βασιλείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ