Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Τι ζητά ο κατηγορούμενος μέσω του δικηγόρου του
Ο συνήγορος του κατηγορούμενου στη τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον στην Κρήτη, μίλησε για την κατάσταση του εντολέα του, σημειώνοντας πως δείχνει μετανιωμένος για την πράξη του.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Παντελής Ζέλιος, μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV, ο πελάτης του είναι μετανιωμένος για το κακό που προξένησε.
Παράλληλα, μετέφερε το αίτημά του να δικαστεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, αμφισβητώντας το αδίκημα του βιασμού που, επίσης, του καταλογίζεται.
Ο κ. Ζέλιος ολοκληρώνοντας αναφέρεται στην θέληση του εντολέα του να αποδοθούν τα πραγματικά γεγονότα, ξεκαθαρίζοντας πως ο 27χρονος δεν αρνείται την ανθρωποκτονία, αλλά τον βιασμό.
Να σημειωθεί πως η οικογένεια του θύματος, με ανακοίνωση των δικηγόρων της, είχε προ ημερών χαρακτηρίσει τον κατηγορούμενο ως ψυχρό και κυνικό χωρίς ψυχοπαθολόγια.
Η απάντηση των ΕΛΤΑ για καθυστερήσεις στην επίδοση καρτών που συνδέονται με επιδόματα ανέργων
17:41
Ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα για την HSBC Malta - Κέρδη άνω των 100 εκατ. ευρώ
17:34
«Καλή προοπτική» στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ βλέπει η Τεχεράνη
17:34
Ο Μάκης στο βάθρο των μεγάλων νικητών των Event Awards – Τρία βραβεία για την ενέργεια «Κερνάει ο Μάκης» με τον ήρωα της τηλεοπτικής διαφήμισης του Eurojackpot
17:30