Πρέβεζα: Ηλικιωμένη εντοπίστηκε βαριά χτυπημένη στο σπίτι της - Δύο προσαγωγές
Διασωληνωμένη σε νοσοκομείο στα Ιωάννινα είναι μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δέχθηκε επίθεση από αγνώστους μέσα στο σπίτι της στην Πρέβεζα.
Η 83χρονη γυναίκα εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και έχοντας χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ – σύμφωνα με τις πληροφορίες του prevezatoday.gr, ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω.
Γείτονας της ηλικιωμένης την εντόπισε στην εν λόγω κατάσταση και ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πρεβέζης, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής αποφασίστηκε η μεταφορά της στα Ιωάννινα.
Το τοπικό μέσο ενημέρωσης αναφέρει πως έχουν γίνει δύο προσαγωγές ατόμων, κατά τη διάρκεια των οποίων – όπως αναφέρεται – υπήρξε και συμπλοκή με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.
ΕΛΛΑΔΑ
ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ: Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους για απώλεια εσόδων από τις αγροτικές κινητοποιήσεις
20:56
ΚΟΣΜΟΣ
Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από ισραηλινά πλήγματα στον νότιο Λίβανο
20:44
ΕΛΛΑΔΑ
Μυλοπόταμος: Νεκρός εντοπίστηκε 69χρονος στο χωράφι του
20:32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αποχώρησε από το Κίνημα Δημοκρατίας η βουλευτής Κυριακή Μάλαμα με βολές κατά Κασσελάκη
20:25
ΕΛΛΑΔΑ