Κατασχέθηκαν 70.000 χειρουργικές μάσκες επειδή δεν είχαν δηλωθεί
Σε μεγάλης κλίμακας επιχείρηση που πραγματοποίησε στην Αττική το Συντονιστικό Κέντρο Εποπτείας Αγοράς και Αντιμετώπισης Παραεμπορίου της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, κατασχέθηκαν σε επιχείρηση εισαγωγής και εμπορίας, 70.000 τεμάχια χειρουργικών μασκών συνολικής αξίας 19.950 ευρώ.
Η κατάσχεση έγινε διότι δεν είχαν δηλωθεί οι χειρουργικές μάσκες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με την οποία παρακολουθούνται τα αποθέματα της χώρας σε υγειονομικό υλικό και στην οποία είναι υποχρεωμένες οι εταιρείες να δηλώνουν τα αποθέματά τους.
Όπως δηλώνουν πηγές της Γενικής Γραμματείας ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι έλεγχοι βαίνουν διαρκώς εντεινόμενοι σε όλους τους τομείς της αγοράς.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Θήβα: Απομακρύνθηκαν 11 τόνοι απορριμμάτων που ήταν κοντά στον σιδηρόδρομο
17:32
ΕΛΛΑΔΑ
Ναρκωτικά: Αυξημένη χρήση κάνναβης στην Ελλάδα - Σαρώνει η κοκαΐνη στην Αττική, ανθεκτική η ηρωίνη
17:25
ΚΟΣΜΟΣ
Μυστηριώδης κρύσταλλος μπορεί να συμπεριφέρεται ταυτόχρονα ως μέταλλο και ως γυαλί
17:18
ΕΛΛΑΔΑ
Παιδικά χωριά SOS: Στο πλευρό των παιδιών της 39χρονης που δολοφονήθηκε στην Καλαμάτα
17:09
ΕΛΛΑΔΑ