Κατασχέθηκαν 70.000 χειρουργικές μάσκες επειδή δεν είχαν δηλωθεί
Σε μεγάλης κλίμακας επιχείρηση που πραγματοποίησε στην Αττική το Συντονιστικό Κέντρο Εποπτείας Αγοράς και Αντιμετώπισης Παραεμπορίου της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, κατασχέθηκαν σε επιχείρηση εισαγωγής και εμπορίας, 70.000 τεμάχια χειρουργικών μασκών συνολικής αξίας 19.950 ευρώ.
Η κατάσχεση έγινε διότι δεν είχαν δηλωθεί οι χειρουργικές μάσκες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με την οποία παρακολουθούνται τα αποθέματα της χώρας σε υγειονομικό υλικό και στην οποία είναι υποχρεωμένες οι εταιρείες να δηλώνουν τα αποθέματά τους.
Όπως δηλώνουν πηγές της Γενικής Γραμματείας ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι έλεγχοι βαίνουν διαρκώς εντεινόμενοι σε όλους τους τομείς της αγοράς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Τράπεζες: Πυλώνας διαφοροποίησης και νέα πηγή εσόδων η επενδυτική τραπεζική
07:40
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ: Γιατί ο Τραμπ «πάγωσε» - προς το παρόν - τα σχέδια επέμβασης στο Ιράν: Ο ρόλος Νετανιάχου και τα αντίποινα
07:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ ανακοίκοινωσε τον σχηματισμό του συμβούλιου ειρήνης για τη Λωρίδα της Γάζας
07:29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν με τις διαφωνίες να παραμένουν ανοιχτές
07:15
ΚΟΣΜΟΣ