ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμπάκα: Η νεκροψία θα ρίξει «φως» στο θάνατο του 15χρονου που σκοτώθηκε παίζοντας με αεροβόλο

Καλαμπάκα: Η νεκροψία θα ρίξει «φως» στο θάνατο του 15χρονου που σκοτώθηκε παίζοντας με αεροβόλο
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το «τελευταίο αντίο» θα πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και γνωστοί στον 15χρονο από την Καλαμπάκα που πέθανε όταν δέχτηκε βολίδα από αεροβόλο όπλο.

Η σορός του 15χρονου αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε νεκροψίανεκροτομή το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος 15χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι και ενώ αρχικά διατηρούσε τις αισθήσεις του, έχασε τελικά τη μάχη με τη ζωή στο νοσοκομείο

Ωστόσο, πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας Trikalavoice.gr -τις οποίες φαίνεται ότι επιβεβαιώνει και το οικογενειακό περιβάλλον του έφηβου- ο θάνατος του 15χρονου φέρεται να προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς που υπέστη λίγο μετά από το χτύπημα του αεροβόλου όπλου.

Η Εξόδιος Ακολουθία του Αλέξανδρου θα τελεστεί στις 6μμ της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου, όπου και διακονεί ο πατέρας του 15χρονου.

Ο ίδιος μαζί με την πρεσβυτέρα του Λουκία και τα υπόλοιπα έξι αδελφάκια απευθύνουν παράκληση προς όλους «εις μνήμην του υιού μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ αντί στεφάνων να ενισχυθεί η αποπεράτωση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας, στον Ξηρόκαμπο».

Η τοπική κοινωνία του χωριού της Θεόπετρας, απ' όπου κατάγεται το παιδί, είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μega, το επικρατέστερο σενάριο, όπως το περιγράφει ο 17χρονος αδερφός του Αλέξανδρου είναι αυτό του εξοστρακισμού -ότι δηλαδή τα τρία αδέλφια έπαιζαν στην αυλή με το αεροβόλο, κάποια στιγμή κι ενώ το αεροβόλο ήταν οπλισμένο, ο μικρότερος από τα αδέλφια ή το έσπρωξε ή το τράβηξε με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει, η σφαίρα να εξοστρακιστεί στο έδαφος και να καρφωθεί στον δεξί κρόταφο του μικρού Αλέξανδρου.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα.
.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ