Θετική στον κορωνοϊό τουρίστρια στην Κρήτη – Κινητοποίηση αστυνομίας για τον εντοπισμό της
Ταξιδιώτης από το εξωτερικό που έφτασε στην Κρήτη βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις υγειονομικές Αρχές του νησιού αλλά και στον μηχανισμό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Γίνεται λόγος για μία γυναίκα από τη Ρουμανία η οποία έφτασε στο νησί για διακοπές μαζί με τον σύζυγός της, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης neakriti.gr.
Για να ειδοποιηθεί για τα αποτελέσματα του τεστ και να μπει σε καραντίνα χρειάστηκε η κινητοποίηση της αστυνομίας.
Τελικώς εντοπίστηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στον δήμο Χερσονήσου. Στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβαν οι αρμόδιοι και η Πολιτική Προστασία.
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, καθημερινά διενεργούνται 825 τεστ στους επιβάτες που φτάνουν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» Ηρακλείου.
Την ίδια στιγμή στη μονάδα covid του Βενιζελείου νοσηλεύεται, σε καλή κατάσταση, ζευγάρι ομογενών που διαγνώστηκε θετικό στον ιό και μεταφέρθηκε από την Κάρπαθο στην Κρήτη.
Φωτιά στο Σισμανόγλειο: Ομολόγησε ότι κάπνιζε ο 75χρονος - Σχηματίζεται δικογραφία
13:48
Απάντηση Άγκυρας στις δηλώσεις Μητσοτάκη: Οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν αποτελούν απειλή
13:44
Η σχέση της Μπόνι Τάιλερ με την Ελλάδα: Το ντουέτο με τη Σοφία Αρβανίτη σε τραγούδι του Ρακιτζή
13:44
Νέα φωτιά στον Ασπρόπυργο - Καίει σε ξερά χόρτα
13:27