ΕΛΛΑΔΑ

Aπόδραση Μαζιώτη από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο ετοίμαζε η Πόλα Ρούπα

Aπόδραση Μαζιώτη από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο ετοίμαζε η Πόλα Ρούπα
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το ηγετικό μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» Πόλα Ρούπα όχι μόνο παραμένε ενεργό αλλά ήταν έτοιμη να αρπάξει το Νίκο Μαζιώτη από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο! Η αντιτρομοκρατική είναι σε κόκκινο συναγερμόκαι έρευνες της αστυνομίας έχουν απλωθεί σε ολόκληρη την Πελοπόννησο μετά το περιστατικό που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Συμφώνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μια γυναίκα νοίκιασε ελικόπτερο για να μεταβεί στη Κύθνο από ξενοδοχείο στην Ερμιόνη. Όμως, σύμφωνα με όσα είπε ο πιλότος στους αστυνομικούς ξαφνικά μέσα στο ελικόπτερο η γυναίκα έβγαλε όπλο και απείλησε τον πιλότο να αλλάξει δρομολόγιο και να πετάξει πάνω από τον Κορυδαλλό. Ο πιλότος αντέδρασε. Άρχισε σιγά σιγά να προσγειώνει το ελικόπτερο , όταν και επιχείρησε να αρπάξει το όπλο απο τα χέρια της γυναίκας.

Δυο φορές πυροβόλησε η γυναίκα, χωρίς όμως να τραυματίσει τον πιλότο. Όταν το ελικόπτερο προσγειώθηκε η γυναίκα έτρεξε να εξαφανιστεί ενώ της έπεσε και η περούκα που φορούσε. Ο πιλότος που είναι συνταξιούχος αστυνομικός και όταν ήταν εν ενέργεια υπηρετούσε στα ελικόπτερα της ελληνικής αστυνομίας, αναγνώρισε σε φωτογραφίες το καταδικασμένο μέλος του επαναστατικού αγώνα, Πόλα Ρούπα και σύντροφο του αρχιτρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη η οποία φυγοδικεί.

Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο απόδρασης απο τις φύλακες του Μαζιώτη όπως ακριβώς είχε κάνει δυο φορές ο Βασίλης Παλαιοκώστας. Επίσης, εκτιμούν ότι Ρούπα και Παλαιοκώστας είναι μαζί και κρύβονται και ότι στο σχέδιο απόδρασης με ελικόπτερο λόγο και ρόλο είχε και ο διαβόητος κακοποιός.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ρόλος της Πόλα Ρούπα δίπλα στο Μαζιώτη

Το χρονικό της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ