ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλος Περίπατος: Βανδάλισαν τις ζαρντινιέρες στην Πανεπιστημίου

Μεγάλος Περίπατος: Βανδάλισαν τις ζαρντινιέρες στην Πανεπιστημίου
INTIME/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στόχος βανδάλων έγιναν οι περίφημες ζαρντινιέρες που βρίσκονται εγκατεστημένες στην οδό Πανεπιστημίου μπροστά από γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης στο πλαίσιο του Μεγάλου Περιπάτου.

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, μελών της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, αναρχικών και αντιφασιστικών συλλογικοτήτων κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.

Οι διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο συγκεντρώθηκαν στην οδό Πανεπιστημίου στα Προπύλαια και πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή.

Λόγω της πορείας, το κέντρο της Αθήνας αποκλείστηκε καθώς ίσχυε διακοπή της κυκλοφορίας.

Η πορεία εξελίχθηκε ομαλά χωρίς προβλήματα, ωστόσο ορισμένοι από τους διαδηλωτές βρήκαν ευκαιρία να βανδαλίσουν τις ζαρντινιέρες που έχουν τοποθετηθεί στην Πανεπιστημίου στο πλαίσιο του Μεγάλου Περίπατου της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατέθεσε αλλαγές και βελτιώσεις για το νομοσχέδιο για τις πορείες.

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την αρμόδια επιτροπή και την Τετάρτη εισάγεται προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ