ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: «Ήταν αποφασισμένος να την εξαφανίσει» - Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: «Ήταν αποφασισμένος να την εξαφανίσει» - Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις
AP Photo

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο «φως» για την άγρια δολοφονία - για την οποία κατηγορείται ένας νεαρός Κρητικός- της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον.

Στο βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Χανίων περιγράφεται λεπτό προς λεπτό ο εφιάλτης που φέρεται να έζησε η Αμερικανίδα βιολόγος στα χέρια του κατηγορούμενου.

Αρχικά, ο κατηγορούμενος φαίνεται πως την εντόπισε να κάνει τζόκινγκ στο Κολυμπάρι Χανίων και την ακολούθησε. Η επιθυμία του να συνευρεθεί μαζί της ερωτικά ήταν η αρχή για το τέλος της Ίτον, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, αρχικά την εμβόλισε με το αυτοκίνητό του. Από εκεί ξεκίνησαν όλα και ακολούθησαν φρικιαστικές στιγμές.

Οι συγκλονιστικές στιγμές - Τι αναφέρεται στο βούλευμα

Την εμβόλισε με την αριστερή πλευρά του οχήματος του. Η γυναίκα έπεσε στα γόνατα και στη συνέχεια την εμβόλισε ξανά και τη χτύπησε στο κεφάλι. Έπεσε στο έδαφος και το σώμα της μπήκε κάτω από το αυτοκίνητο. Πέρασε από πάνω της με το όχημα και την εγκλώβισε στους μπροστινούς τροχούς. Την είδε βαριά τραυματισμένη. Της είχε ακρωτηριαστεί το αυτί. Βογκούσε και είχε τα μάτια της ανοιχτά.

Ήταν όμως αποφασισμένος να την εξαφανίσει. Την έβαλε στο πορτ μπακάζ. Η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή. Τη μετέφερε σε άλλη περιοχή, σε ένα σπήλαιο.

Οι περιγραφές του πολλαπλού βιασμού της συγκλονίζουν.

Ο φερόμενος δολοφόνος και βιαστής της άτυχης γυναίκας την πέταξε από ύψος επτά μέτρων στο πολεμικό καταφύγιο. Ήταν αναίσθητη.

Ο κατηγορούμενος πιθανολογείται ότι τη στραγγάλισε κι εκείνη πέθανε από ασφυξία.

Η μαύρη μαγεία και η σολωμονική

Ο νεαρός κατηγορούμενος αναφέρει, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο, ότι είχε πλήρη επίγνωση των πράξεων του.

Ο ισχυρισμός του ότι ασχολήθηκε με τη μαύρη μαγεία και τη σολωμονική και ότι η τελευταία τον ώθησε στις πράξεις δημιουργεί μια εντύπωση περί της ύπαρξης κάποιας ψυχικής διαταραχής, αλλά δεν είναι δυνατή στο να μην αντιλαμβάνεται τι κάνει.

Οι κινήσεις του ήταν γρήγορες και μεθοδικές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ