ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για τους τραυματίες

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για τους τραυματίες
ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης δύο εκ των τριών θυμάτων της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ της Κοζάνης, όπως αναφέρει το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε την Κυριακή.

Ο 56χρονος εφοριακός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος, με την κατάσταση της υγείας του να εξαιρετικά κρίσιμη.

«Μετά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, εμφανίστηκαν και παραμένουν ήπια σημεία βελτίωσης τα οποία μας δίνουν αμυδρές ελπίδες» αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει και η 67χρονη τραυματίας.

«Κατόπιν εκτίμησης από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων θα κριθεί το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης. Η κατάσταση της παραμένει σοβαρή χωρίς επιδείνωση» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Η 47χρονη εφοριακός νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται σταθερή.

Ολόκληρο το ανακοινωθέν:

Σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας των τριών τραυματιών που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» το απόγευμα της 16ης Ιουλίου 2020 από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο», η τελευταία ιατρική ενημέρωση για την Κυριακή 19 Ιουλίου έχει ως εξής:

Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική με σταθερή πορεία στην υγεία της. Η κατάσταση της δεν φαίνεται να ενέχει κινδύνους.

Η ασθενής Π. Θ. 67 ετών η οποία νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) παραμένει διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση. Κατόπιν εκτίμησης από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων θα κριθεί το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης. Η κατάσταση της παραμένει σοβαρή χωρίς επιδείνωση.

Ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών ο οποίος νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος και η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Μετά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, εμφανίστηκαν και παραμένουν ήπια σημεία βελτίωσης τα οποία μας δίνουν αμυδρές ελπίδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ