Πήλιο: Επιτέθηκε στον γείτονά του και... του έκοψε κομμάτι από τη μύτη
Ανανεώθηκε:
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής σε οικισμό του Πηλίου.
Ειδικότερα, ένας 55χρονος άνδρας διαπληκτίστηκε με τον γείτονά του στο χωριό Κάτω Γατζέα, με αφορμή τη θέση των κάδων απορριμμάτων και όρμησε επάνω του, τον χτύπησε και τον δάγκωσε στο χέρι και στη μύτη με αποτέλεσμα να του αφαιρέσει κομμάτι.
Το θύμα, περίπου 65 ετών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Νοτίου Πηλίου.
Ο δράστης, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στο κέντρο του Βόλου, έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τις Αρχές με την παραβατική του συμπεριφορά, καθώς συχνά προβαίνει σε καταστροφές και φθορές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα του TheNewspaper.gr.

Oι γιατροί που κλήθηκαν να περιθάλψουν το θύμα, μίλησαν για πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση, αφού η ζημιά που έχει γίνει τόσο στο χέρι όσο και στο πρόσωπο του 65χρονου είναι μεγάλη και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να επουλωθούν οι πληγές με την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.
Ουγγαρία: Κατέθεσε προσφυγή κατά της απαγόρευσης του ρωσικού φυσικού αερίου από την ΕΕ
15:59
Παπασταύρου: Πρωταγωνιστης ο Κάθετος Διάδρομος στην απεξάρτηση απο το ρωσικό φυσικό αέριο
15:55
Σε εξέλιξη απάτη με sms για πληρωμή «μαϊμού» προστίμου για υπέρβαση ταχύτητα
15:54
Reuters: Προς απαγόρευση τα social media στην Ελλάδα για τους κάτω των 15 ετών
15:45