Συναγερμός στο Κερατσίνι: Βρέθηκε χειροβομβίδα σε πλυντήριο αυτοκινήτων
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές μετά τον εντοπισμό χειροβομβίδας στο Κερατσίνι, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, όλα ξεκίνησαν στις 4 τα ξημερώματα όταν γείτονες των ιδιοκτητών του πλυντηρίου αυτοκινήτων τους ειδοποίησαν πως κάποιος προσπαθεί να παραβιάσει το μαγαζί τους.
Το ζευγάρι έσπευσε άμεσα στο κατάστημα όπου αντίκρισε την σπασμένη τζαμαρία.
Η σύζυγος μπήκε στο μαγαζί και ξεκίνησε να συμμαζεύει τα σπασμένα. Χωρίς να το αντιληφθεί μάζεψε από το πάτωμα και την περόνη της χειροβομβίδας η οποία ήταν στο πάτωμα λίγο παραπέρα απασφαλισμένη.
Στο σημείο έσπευσαν ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας, ενώ ακολούθησαν πυροτεχνουργοί του στρατού για να την παραλάβουν.
Για λόγους ασφαλείας έχει διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία στη Γρ. Λαμπράκη στο ρεύμα προς Νίκαια από το ύψος της οδού Παύλου Φύσσα.
Το Ιράν ανέστειλε 800 εκτελέσεις που ήταν προγραμματισμένες για χθες, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο
23:48
Βενεζουέλα: Η Ροντρίγκεζ προωθεί μεταρρυθμίσεις στο πετρέλαιο και άνοιγμα σε ξένες επενδύσεις
23:36
Με αδιανόητο γκολ, η Εθνική πόλο νίκησε και την Κροατία στο Euro του Βελιγραδίου - Δείτε το βίντεο
23:28
Η συνάντηση με τον Τραμπ ήταν «θαυμάσια» δηλώνει η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας
23:24