Κερατσίνι: Ο Στρατός απομάκρυνε τη χειροβομβίδα που βρέθηκε σε κατάστημα
Ανανεώθηκε:
Χωρίς απρόοπτα έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει το πρωί της Κυριακής στις Αρχές μετά τον εντοπισμό χειροβομβίδας στο Κερατσίνι, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.
Η χειροβομβίδα αμυντικού τύπου ανατολικής προέλευσης, η οποία εντοπίστηκε σε πλυντήριο οχημάτων, απομακρύνθηκε με τη συνδρομή πυροτεχνουργών του στρατού
Στο σημείο είχε σπεύσει και ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας.
Επιπλέον, από τις 2:30 το μεσημέρι αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία στη λεωφόρο Γ. Λαμπράκη στο Κερατσίνι, που είχε αποκλειστεί από το πρωί και στα δύο ρεύματα.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, όλα ξεκίνησαν στις 4 τα ξημερώματα όταν γείτονες των ιδιοκτητών του πλυντηρίου αυτοκινήτων τους ειδοποίησαν πως κάποιος προσπαθεί να παραβιάσει το μαγαζί τους.
Το ζευγάρι έσπευσε άμεσα στο κατάστημα όπου αντίκρισε τη σπασμένη τζαμαρία.
Η σύζυγος μπήκε στο μαγαζί και ξεκίνησε να συμμαζεύει τα σπασμένα. Χωρίς να το αντιληφθεί μάζεψε από το πάτωμα και την περόνη της χειροβομβίδας η οποία ήταν στο πάτωμα λίγο παραπέρα απασφαλισμένη.
SPONSORED
Γεωργιάδης: Εγκαινίασε την οφθαλμολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ - Κινητοποιήσεις έξω από το νοσοκομείο
11:44
Επιστολή Κουρέτα σε ΥΠΑΑΤ: Να επιτραπούν οι μετακινήσεις κτηνοτρόφων προς θερινούς βοσκοτόπους
11:44
Pamestoixima.gr: Τρεις σούπερ προσφορές* για το Παγκόσμιο Κύπελλο
11:38
Πανελλήνιες 2026: «Αναμενόμενης δυσκολίας» τα θέματα των σημερινών μαθημάτων στα ΕΠΑΛ
11:37