Αναστάτωση σε καταμαράν: Καταγγελίες επιβατών για τον κλιματισμό
Ανανεώθηκε:
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής σε ταχύπλοο καταμαράν στο λιμάνι της Σύρου, όταν υπήρξαν καταγγελίες επιβατών σε στελέχη του λιμενικού ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός του πλοίου, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική και ότι οι εργαζόμενοι στο πλοίο ήταν χωρίς γάντια.
Στο πλοίο -που επιβαίνουν 772 επιβάτες- έφθασε κλιμάκιο του λιμενικού από το λιμεναρχείο της Σύρου προκειμένου να γίνει έλεγχος.
Ο πλοίαρχος ανέφερε, σύμφωνα με το Λιμενικό, ότι ο κλιματισμός του πλοίου δεν μπορούσε να δουλέψει σε πλήρη ισχύ.
Σημειώνεται ότι το κλιμάκιο του λιμενικού δεν μπορούσε να διεξάγει επιθεώρηση καταμαράν, καθώς το πλοίο έφερε ξένη σημαία.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αποκαταστάθηκε η βλάβη στον κλιματισμό του ταχύπλοου καταμαράν και μετά από επιθεώρηση στο λιμάνι της Μυκόνου το πλοίο με 772 επιβάτες κατέπλευσε για τον προορισμό του.
Ανελέητοι βομβαρδισμοί στο Ιράν που απαντά με αντίποινα - Σε ύψιστο συναγερμό η Κύπρος
23:30
Λήξη συναγερμού στη βρετανική βάση Ακρωτήρι στην Κύπρο - Το ύποπτο αντικείμενο και το sms στα κινητά (vid)
23:18
Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν - Αισιοδοξία ΗΠΑ για πλήρη έλεγχο του εναέριου της Τεχεράνης
23:10
Aljazeera: Οι Ισραηλινές δυνάμεις βομβάρδισαν περιοχή στη νότια Συρία
23:06