Κορωνοϊός: Αποσωληνώθηκε η 27χρονη γιατρός στο νοσοκομείο Λάρισας
Ανανεώθηκε:
Ευχάριστα είναι τα νέα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας καθώς, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη το πρωί, αποσωληνώθηκε η 27χρονη γιατρός που βρισκόταν από χθες διασωληνωμένη λόγω κορωνοϊού.
Μετά την αποσωλήνωσή της, σήμερα το πρωί, οι θεράποντες γιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την κατάσταση της υγείας της.
Όπως ανέφερε στο Open TV ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος «η κοπέλα, η συνάδελφος αποσωληνώθηκε το πρωί».
Η 27χρονη εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού, όταν επέστρεψε από τις διακοπές της στη Χαλκιδική. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες και διασωληνώθηκε.
Η 27χρονη γιατρός ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και είναι ένα από τα κρούσματα της ενδονοσοκομειακής συρροής στην περιοχή της Λάρισας που είχαν εντοπιστεί στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Εκτός από την 27χρονη με κορωνοϊό νοσηλεύονται άλλα τρία άτομα από την παρέα της 27χρονης που παραθέριζαν όλοι μαζί στη Χαλκιδική.
Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, 24 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι με μέση ηλικία τα 63 έτη. Από αυτούς, 8 (33,3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 54,2% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Τέλος, 132 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Γεραπετρίτης για Ρούμπιο: Η Ελλάδα δεν είναι στο περιθώριο, αλλά πρωταγωνιστής των διεθνών εξελίξεων
12:26
Νέα Δημοκρατία: Ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός υποψήφιος στη Β' Πειραιώς στις εκλογές του 2027
12:12
Στη Νάβι Πιλάι το Νόμπελ Ειρήνης- «Για τις προσπάθειές της να προωθήσει ειρήνη και διεθνές δίκαιο»
12:07
Ζάκυνθος: Σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό 44χρονης που έπεσε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο
12:05