ΕΛΛΑΔΑ

Δεκαπενταύγουστος: Η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων - Αυξημένη κίνηση στα λιμάνια

Δεκαπενταύγουστος: Η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων - Αυξημένη κίνηση στα λιμάνια
INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται από πολύ νωρίς το πρωί της Παρασκευής στα λιμάνια της χώρας, καθώς ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου, με προορισμό τα νησιά των Κυκλάδων και ιδίως την Τήνο, την Πάρο, την Άνδρο και τη Μύκονο.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας έχουν προγραμματιστεί έκτακτα δρομολόγια προς το νησί της Τήνου με τους ταξιδιώτες να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας και να είναι ενημερωμένοι για την κατάσταση στα νησιά.

Υπενθυμίζεται ότι η λιτανεία στην Τήνο δε θα πραγματοποιηθεί φέτος λόγω των εκτάκτων μέτρων που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού, ωστόσο η προσευχή θα γίνει κανονικά.

Δείτε εικόνες από το λιμάνι της Ραφήνας

Παράλληλα, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου.

Το Λιμενικό έχει τεθεί σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των επιβατών, ενώ γίνονται εντατικοί έλεγχοι στα περισσότερα λιμάνια, για την τήρηση των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι επιβάτες φορούν την προστατευτική μάσκα πριν επιβιβαστούν στα πλοία και τηρούν τις αποστάσεις μεταξύ τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ