Από το Λιμενικό εντοπίστηκε η 15χρονη που αγνοείτο στη Θεσσαλονίκη
Ανανεώθηκε:
Εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης η ανήλικη Κωνσταντίνα που αγνοείτο, δίνοντας τέλος στην αγωνία των γονιών της.
Σύφωνα με το voria.gr, άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν την ανήλικη, η οποία είναι καλά στην υγεία της.
Τα ίχνη της 15χρονης Κωνσταντίνας είχαν χαθεί την Παρασκευή, 14 Αυγούστου και για τον εντοπισμό της εκδόθηκε σήμα Amber Alert το μεσημέρι του Σαββάτου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
«"Το Χαμόγελο του Παιδιού" με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται».
SPONSORED
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας στα ΕΠΑΛ
10:15
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στην Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ στα ΕΠΑΛ
10:13
ΗΠΑ: Βετεράνος κράτησε ομήρους για 15 ώρες μέσα σε τράπεζα στην Καλιφόρνια - «Τους φόρεσε εκρηκτικά»
10:10
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στα Δίκτυα Υπολογιστών στα ΕΠΑΛ
10:10