Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στη Φωκίδα
Ανανεώθηκε:
Έπειτα από μια δύσκολη μάχη με τις φλόγες, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατόρθωσαν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο -τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης- τη μεγάλη φωτιά στη Φωκίδα, η οποία είχε ξεσπάσει στο ύψος του Καλαφάτη στο Γαλαξίδι.
Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 50 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 18 οχήματα.
Σύμφωνα με το fokidanews.gr, το μέτωπο έφτασε περί τα 300 μέτρα και ήταν στο σημείο μετά τον Άγιο Βασίλη και λίγο πριν τα τούνελ πριν τους Αγίους Πάντες, στα βράχια, στο δεξιό σημείο της εθνικής οδού με κατεύθυνηση προς Ερατεινή και Ναύπακτο.
Συνδρομή παρείχαν και υδροφόρες ΟΤΑ.
Το έργο της Πυροσβεστικής δυσκόλεψε ιδιαίτερα το γεγονός ότι το μέτωπο της φωτιάς εκδηλώθηκε σε βραχώδες και μη εύκολα προσπελάσιμο σημείο.
Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική - Κατασχέθηκαν πάνω από 26 κιλά κοκαΐνης
18:41
Το Ιράν διέκοψε την διέλευση των δεξαμενόπλοιων από τα Στενά του Ορμούζ λόγω επιθέσεων στο Λίβανο
18:37
Συναγερμός στο ΑΠΘ: Φοιτητής διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα - Ιχνηλατούνται οι επαφές του
18:30
Εκτός συμφωνίας ο Λίβανος δηλώνει ο Τραμπ - Σταματά η διέλευση τάνκερ απο τα Στενά του Ορμούζ λόγω των ισραηλινών βομβαρδισμών
18:26