Κορωνοϊός: Δύο ακόμη άτομα κατέληξαν στη χώρα μας - Στους 242 οι νεκροί
Κατέληξαν δύο ακόμη άνθρωποι από κορωνοϊό στη χώρα μας.
Πρόκειται για δύο άνδρες σε Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, ένας 71χρονος κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Είχε εισαχθεί για νοσηλεία στις 4 Αυγούστου, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ στις 13 του μήνα και κατέληξε σήμερα, λίγο μετά τις 6:30 το πρωί.
Επίσης, κατέληξε ένας 72χρονος στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε διακομιστεί μέσα το βράδυ από το Ιπποκράτειο και είχε διασωληνωθεί.
Ο ηλικιωμένος διέμενε στον οίκο ευγηρίας στην Αγία Κυριακή και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα (σακχαρώδης διαβήτης, υπέρταση).
Τα τελευταία στοιχεία
Πλέον, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8.381, εκ των οποίων το 55.1% άνδρες.
Τα 1.832 (21.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.842 (45.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Συνολικά, 143 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 77 έτη και το 94.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Δέσμευση Αραβικών Εμιράτων για παροχή 500 εκατ. δολάρια για ανθρωπιστική βοήθεια στο Σουδάν
07:46
Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου: Το στοίχημα του ΟΙΚΟΘΕΝ και η αξία της οικογένειας - φροντιστή
07:42
Στο μικροσκόπιο η «απεξάρτηση» από τις ΗΠΑ: Η ώρα της στρατηγικής ενηλικίωσης της Ευρώπης και η ελληνική θέση - «Αυτονομία χωρίς ρήξη»
07:36
Χωρίς ταξί και σήμερα Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Συνεχίζεται η απεργία των οδηγών
07:32