ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ο υφυπουργός Παιδείας, Βασίλης Διγαλάκης

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ο υφυπουργός Παιδείας, Βασίλης Διγαλάκης
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Το γεγονός ότι μέλος του στενού οικογενειακού του κύκλου διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό γνωστοποίησε ο υφυπουργός Παιδείας, Βασίλης Διγαλάκης, προσθέτοντας ότι όλη η οικογένεια βρίσκεται πλέον σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαρισμό στο Facebook, έκανε γνωστό ότι θα παραμείνει σε καραντίνα, αφού μέλος της οικογένειας του βρέθηκε θετικό στην Covid-19.

Ο κ. Διγαλάκης, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, είπε πως όταν βρέθηκε το άτομο του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος θετικό στον SARS-COV2, αν και δεν είχε κανένα σύμπτωμα, όλη η οικογένεια προχώρησε σε ανάλογα τεστ, τα οποία είχαν αρνητικά αποτέλεσμα.

Ωστόσο μένουν σε καραντίνα και σε κατ΄οίκον περιορισμό και θα επαναλάβουν το τεστ σε μια εβδομάδα.

«Ο κορωνοϊός μας απειλεί όλους και καθένας από εμάς ενδέχεται να φέρει τον ιό ασυμπτωματικά.

Άτομο του στενού οικογενειακού μου περιβάλλοντος υποβλήθηκε σε τεστ για τον COVID-19 προληπτικά, πριν από ταξίδι, χωρίς να έχει εκδηλώσει συμπτώματα. Το τεστ βγήκε θετικό.

Άμεσα, ως οφείλαμε, τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου κάναμε το τεστ, αν και δεν είχαμε κανένα σύμπτωμα. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για όλους.

Θα παραμείνουμε σε κατ’ οίκον περιορισμό, εργαζόμενοι από απόσταση τις επόμενες ημέρες, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών», αναφέρει ο κ. Διγαλάκης στην ανάρτησή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ