Λαμία: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης από παρέα 17χρονων
Ανανεώθηκε:
Απίστευτο περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων κοριτσιών σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στη Λαμία.
Ο ξυλοδαρμός της 13χρονης έγινε σε παρκάκι της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία, που τα βράδια μαζεύονται αρκετά παιδιά.
Όπως καταγγέλλει η οικογένεια της 13χρονης χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος υπήρξε αρχικά μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ της νεαρής και της παρέας με τις τρεις 17χρονες, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Ξαφνικά η μια από αυτές έριξε ένα χαστούκι στην 13χρονη και στη συνέχεια άρχισαν να την χτυπούν άγρια και οι τρεις μαζί.
«Την χτύπησαν και την έριξαν κάτω. Την πατούσαν και την κλωτσούσαν. Η αδελφή μου νοσηλεύεται με χτυπήματα στον αυχένα, στα πλευρά, στην κοιλιά και αλλού. Έχουμε καταθέσει μηνύσεις και τώρα η δικαιοσύνη έχει το λόγο....», λέει η αδελφή της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέα των 17χρονων κοριτσιών που ξυλοκόπησε την 13χρονη απαρτίζεται από μια Ελληνίδα, μια Ρουμάνα και μια Αλβανίδα.
Η οικογένειας της 13χρονης έχει δώσει εντολή στον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα να αναλάβει την υπόθεση.
«Έχω ενημερωθεί από την οικογένεια για τον άγριο ξυλοδαρμό του κοριτσιού, το οποίο νοσηλεύεται στο ΓΝ Λαμίας. Περιμένω τις ιατρικές γνωματεύσεις και το περιεχόμενο της δικογραφίας που σχημάτισε η αστυνομία στη Λαμία και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους...», είπε στο o κ. Λύτρας.
Axios: Παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις από τις ΗΠΑ για διπλωματική «διέξοδο» από τον πόλεμο
22:30
Καραλής: «Τα όνειρα δεν έχουν πήχη, θέλω το χρυσό, ένα παγκόσμιο ρεκόρ και θα τα καταφέρω»
22:17
ΔΟΑΕ: «Κανένα μη φυσιολογικό επίπεδο ραδιενέργειας» - μετά την αεροπορική επιδρομή στη Ντιμόνα
22:05
«Ασημένιος» ο Καραλής στο Παγκόσμιο της Πολωνίας - «Πέταξε» στα 6.05 στο άλμα επί κοντώ
21:53