Κορωνοϊός: Άλλες 10 μέρες λουκέτο στο Nammos
Ανανεώθηκε:
Πρόωρο τέλος για τη φετινή θερινή περίοδο στο Nammos της Μυκόνου βάζει η νέα απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, με βάση την οποία παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας του συγκεκριμένου καταστήματος έως 13 Σεπτεμβρίου.
Αρχικά, είχε ανασταλεί η λειτουργία του Nammos και του αντίστοιχου καταστήματος Σκορπιός, από 1η έως 3 Σεπτεμβρίου λόγω εμφάνισης κρουσμάτων covid-19 με στόχο τον περιορισμό της διασποράς.
Με νεότερη απόφαση που εκδόθηκε χθες, αναστέλλεται η λειτουργίας του Nammos έως 13 Σεπτεμβρίου για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό διασποράς της νόσου covid-19.
Η παράταση αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης μαρτυρά την ύπαρξη διασποράς από τα αρχικά οκτώ κρούσματα τα οποία είχαν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό και αφορούσαν εργαζόμενους του συγκεκριμένου καταστήματος, όπως αναφέρει το mykonosvoice.gr.
Δείτε εδώ την απόφαση:
Νέα απόφαση για Μύκονο
Τα «ραντεβού» με την εφορία για τον Ιούλιο - Οι ημερομηνίες «κλειδί»
02:00
Πότε ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις - Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
01:00
Επίδομα αδείας: Πώς υπολογίζεται online και μέχρι πότε πρέπει να καταβληθεί
00:30
Πορτογαλία: Σε κόκκινο συναγερμό οι περιφέρειες Λισαβόνας και Σετούμπαλ λόγω καύσωνα
23:58