ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Μοιραίος ύπνος στο τιμόνι τη στιγμή του δυστυχήματος

Παντελής Παντελίδης: Μοιραίος ύπνος στο τιμόνι τη στιγμή του δυστυχήματος
EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

Αποκοιμήθηκε την κρίσιμη στιγμή του δυστυχήματος ο Παντελής Παντελίδης, σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρώπων του στενού κύκλου του τραγουδιστή, οι οποίες και εξηγούν το γεγονός ότι δεν είχε καμία οδηγική αντίδραση όταν το όχημα βρέθηκε εκτός πορείας. 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής προερχόταν από μία εξαντλητική πρόβα, την οποία ακολούθησε η μεταμεσονύκτια έξοδος μαζί με τις δύο φίλες του. Ο Παντελίδηςεπέστρεφε το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου για να ξεκουραστεί όταν και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο δίχως να φρενάρει προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης, δεν πάτησε καθόλου φρένο και αυτή ήταν η αιτία της σφοδρότητας της σύγκρουσης με τις μπάρες. Στο γεγονός ότι κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι αποδίδουν κύκλοι του περιβάλλοντος του Παντελίδη αποδίδουν ότι δεν πάτησε καθόλου φρένο και δεν είχε καμία οδηγική αντίδραση την στιγμή που το όχημα βγήκε από την πορεία του.

Πληροφορίες από τον οικογενειακό κύκλο του τραγουδιστή αναφέρουν ότι άλλες τρεις φορές ο Παντελίδης είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι, με αποτέλεσμα τρία συγκλονιστικά ατυχήματα, στα οποία είχε προκληθεί ολική καταστροφή των οχημάτων και ο τραγουδιστής είχε γλυτώσει από θαύμα.

Άλλωστε, σύμφωνα με τα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης το τζιπ που του είχε παραχωρηθεί από τον Αντώνη Ρέμο ήταν σε άριστη μηχανολογική κατάσταση και τα ελαστικά του δεν είχαν πρόβλημα.

Η κατάσταση της υγείας των δύο κοριτσιών

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» παραμένει η Μίνα Αρναούτη, η μία από τις δύο συνεπιβάτισσες δίνοντας κρίσιμη μάχη για την υγεία της.

Η άλλη συνεπιβάτης, η 21χρονη Φρόσω Κυριακού έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο πριν από λίγες ημέρες καθώς η επέμβαση στον ώμο και το χέρι – όπου και της τοποθετήθηκαν λάμες - που υποβλήθηκε κρίθηκε επιτυχής και η ανάρρωση πλέον για την ασθενή θα συνεχιστεί κατ’ οίκον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ