Προς συγχώνευση Εισαγγελία Διαφθοράς και Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος
Ανανεώθηκε:
Αλλαγές σε νευραλγικές εισαγγελικές Αρχές που χειρίζονται κρίσιμες υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος επεξεργάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Δικαιοσύνης με νομοθετική ρύθμιση για συγχώνευση της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς και της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος.
Υπέρ της συγχώνευσης των δύο Εισαγγελιών είχε ταχθεί άλλωστε πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας υποστηρίζοντας, πως η μία τέτοια εξέλιξη θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση φαινομένων διαφθοράς και οικονομικής εγκληματικότητας.
Προς την κατεύθυνση αυτή, εξάλλου, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, και η σχετική εισήγηση της Διαρκούς Επιστημονικής Επιτροπής για την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων του νέου Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας που λειτουργεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, η οποία αποδέχθηκε ομόφωνα σχετική πρόταση στην τελευταία συνεδρίαση της.
«Σώοι και αβλαβείς» Χαμενεΐ και Πεζεσκιάν σύμφωνα με το ιρανικό ΥΠΕΞ
19:57
«Σφραγίζεται» η βάση στη Σούδα μετά τις απειλές του Ιράν εναντίον κάθε αμερικανικής εγκατάστασης
19:48
Επίθεση Ισραήλ και ΗΠΑ στο Ιράν: Λαμβάνει μέτρα και η Αθήνα - «Θρίλερ» με τον Χαμενεΐ
19:40
Γεραπετρίτης από ΚΥΣΕΑ: «Εγγυούμαστε για την ασφάλεια όλων των Ελλήνων στη Μέση Ανατολή»
19:31