Μάσκες στα σχολεία: Νέα εισαγγελική έρευνα για απειλές κατά καθηγητών
Νέα εισαγγελική έρευνα με αφορμή τις καταγγελίες του προέδρου της Συνδικαλιστικής Οργάνωσης των εκπαιδευτικών ότι γονείς μαθητών στέλνουν εξώδικα απειλώντας τους καθηγητές σχετικά με τη χρήση μάσκας στα σχολεία διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλης Ιωαννίδης.
Στο πλαίσιο της έρευνας θα διερευνηθεί αν και από ποιους έχουν διαπραχθεί οι αξιόποινες πράξεις της παραβίασης μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών, της διέγερσης σε ανυπακοή και της παράνομης βίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Θανάσης Κικινής μιλώντας πρόσφατα σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων είχε καταγγείλει ότι γονείς «απειλούν ότι θα στραφούν ακόμη και με ένδικα μέσα κατά εκπαιδευτικών που θα προσπαθήσουν να φορέσουν τη μάσκα στα παιδιά τους... Γι' αυτό θα πρέπει να υπάρξει το θεσμικό πλαίσιο που θα θωρακίσει τους εκπαιδευτικούς για να μην έχουν και προβλήματα προσπαθώντας να κάνουν τη δουλειά τους».
Εύβοια: Πλωτά φράγματα μήκους 10 χιλιομέτρων για τις μωβ μέδουσες (vid)
09:09
Πέντε τρόποι με τους οποίους ο γιατρός σας μπορεί να χρησιμοποιεί AI chatbots στη δουλειά του
09:00
Ιλον Μασκ vs OpenAI: Γιατί κάποιοι τη χαρακτηρίζουν ως τη σημαντικότερη δίκη για το μέλλον του ΑΙ
08:51
Έντεκα νεκροί και τουλάχιστον 30 τραυματίες σε τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο στο Μεξικό (vids)
08:42