Καρέ – καρέ διάρρηξη στο Χαλάνδρι: Διαρρήκτες με μάσκες και πτυσσόμενη σκάλα εισέβαλαν σε σπίτι
Ανανεώθηκε:
Θρασύτατους διαρρήκτες που φορούν μάσκες στο πρόσωπο και κουβαλούν πτυσσόμενη σκάλα, κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος στην είσοδο πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι.
Οι δράστες όπως βλέπετε και στο βίντεο, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η χρήση μάσκας είναι πια μια καθημερινή υπόθεση για όλους, και κατάφεραν έτσι να καλύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αδιαφορώντας έτσι για τη κάμερα που κατέγραφε τις κινήσεις τους.
Σαν να μη συνέβαινε τίποτα, στέκονταν στην είσοδο του κτηρίου και με αργές κινήσεις προσπάθησαν να εισβάλλουν σε διαμέρισμα.
Το εντυπωσιακό επίσης είναι το γεγονός ότι έχουν μαζί τους πτυσσόμενη σκάλα την οποία χρησιμοποιούν ενώ αμέσως μετά τη διάρρηξη την παίρνουν και εξαφανίζονται.
Γαλλική τράπεζα έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης με «δόλιες συναλλαγές» - Σχεδόν στα 118 εκατ. η ζημιά
12:58
Εντυπωσιακή φωτογραφία αποκαλύπτει 1.400 δορυφόρους στον ουρανό της Νέας Ζηλανδίας
12:53
Δίκη για Τέμπη: «Ένοιωθα ότι θα πεθάνω, άκουγα κραυγές» - Συγκλονίζουν οι νέες καταθέσεις επιβατών
12:52
Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο Πέμπτη 5/11 - Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ
12:38