Κακοκαιρία «Ιανός»: Αδιάκοπες έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης σε ένα σκηνικό καταστροφής
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση αναζήτησης της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γυναίκας στον ποταμό Πάμισο στο Μουζάκι Καρδίτσας με τις ελπίδες να βρεθεί ζωντανή να λιγοστεύουν κάθε ώρα που περνάει.
Στην ευρύτερη περιοχή επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 3 drones της 1ης ΕΜΑΚ, ενώ υπάρχει συνδρομή και από εθελοντές.
Η γυναίκα αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής όταν ο «Ιανός» έπληξε την περιοχή. Η 43χρονη, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, δεν ακολούθησε τις συστάσεις των Αρχών και το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.
Μάλιστα, το όχημα της αγνοούμενης εντοπίστηκε το Σάββατο το μεσημέρι στις όχθες του ποταμού Πάμισου.
Την ίδια ώρα, στο Μακρυχώρι εντοπίστηκε μία ομάδα βοσκών που αγνοούνταν.
Υπενθυμίζεται ότι από τη φονική κακοκαιρία τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε Καρδίτσα και Φάρσαλα.
Εντός του Οκτωβρίου η προκαταβολή 50% για το «Ανακαινίζω» – Έρχεται το «Σπίτι μου 3»
05:00
Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2027 - Αναλυτικά οι τομείς
04:00
Ποια τα «κλειδιά» των 120 δόσεων με ελάχιστη 30 ευρώ: Ποιοι κερδίζουν, ποιες οφειλές εντάσσονται
03:00
Οφειλέτες και servicers: Ποιες οι νέες παρεμβάσεις για μεγαλύτερη προστασία και διαφάνεια
02:00