Μαχαίρωσαν 19χρονο για ένα κινητό στη Λεωφόρο Μεσογείων
Ανανεώθηκε:
Επίθεση από ληστή που δεν δίστασε να τον τραυματίσει στην κοιλιά για να του αρπάξει το κινητό του τηλέφωνο δέχτηκε ένας 19χρονος στη Λεωφόρο Μεσογείων και μάλιστα μόλις στις 9:30 το βράδυ.
Ο νεαρός περπατούσε στη Λεωφόρο Μεσογείων, σε έναν από τους πιο κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμoυς της Αθήνας, και μάλιστα στο ύψος του Πενταγώνου, όταν είδε ξαφνικά μπροστά του έναν δράστη να κρατά μαχαίρι και να του ζητά το κινητό του τηλέφωνο.
Ο νεαρός αντιστάθηκε και τότε ο ληστής δεν δίστασε να τον μαχαιρώσει στην κοιλιά και να τρέξει να εξαφανιστεί.
Το θύμα μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» όπου παραμένει και νοσηλεύεται, ευτυχώς εκτός κινδύνου.
ΕΛΛΑΔΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 6 του Τραμ από αύριο: Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
11:30
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Χαρταετός τριών μέτρων στην Περαία, παιδιά γράφουν πάνω του ευχές - «Να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται»
11:20
ΕΛΛΑΔΑ
Βελούχι: Έρευνες με drone στην «Ψηλή Κορφή» για τον εντοπισμό του 74χρονου ορειβάτη - Καλύτερη ορατότητα και ηλιοφάνεια σήμερα
11:12
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στο Μενίδι: Εκτεταμένες υλικές ζημιές και ένα καμένο όχημα
10:58
ΕΛΛΑΔΑ