Πάτρα: Απεγκλωβίστηκαν κτηνοτρόφοι που είχαν αποκλειστεί στο Παναχαϊκό Όρος
Ανανεώθηκε:
Κτηνοτρόφους, οι οποίοι είχαν αποκλειστεί στην περιοχή του καταφυγίου Ψάρθι, στο Παναχαϊκό Όρος, απεγκλώβισαν σήμερα το πρωί εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων.
Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι άνοιξαν με μηχανήματα του δήμου τον αγροτικό δρόμο που είχε κλείσει λόγω των κατολισθήσεων, οι οποίες είχαν προκληθεί από την έντονη βροχόπτωση, και απεγκλώβισαν τους κτηνοτρόφους που είχαν αποκλειστεί στο βουνό.
Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται και δεύτερη επιχείρηση απεγκλωβισμού κτηνοτρόφων, από τους εργαζόμενους του δήμου, οι οποίοι ανοίγουν τον αγροτικό δρόμο μεταξύ των περιοχών Κερασιές και Δεσπότη Βρύση, που έκλεισε εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων.
Τέλος, εργαζόμενοι του δήμου καθάρισαν και το ρέμα μετά την κοινότητα Πουρναρόκαστρο, που είχε κλείσει από φερτά υλικά.
Κεντρική τράπεζα Αραβικών Εμιράτων: Παρουσίασε πακέτο μέτρων ανθεκτικότητας
23:21
Σχέδιο του Πενταγώνου των ΗΠΑ για μαζική παραγωγή drone που χρησιμοποιήθηκε στο Ιράν
23:09
Τα Ιρανικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν τον θάνατο του Αλί Λαριτζανί
22:57
Το Ιράκ καταδικάζει την «απαίσια» επίθεση κατά της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη
22:47