Κορωνοϊός: Κατέληξε 39χρονη στο «Λαϊκό»
Ακόμη μία γυναίκα κατέληξε λόγω κορωνοϊού στη χώρα μας.
Ειδικότερα, πρόκειται για 39χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Λαϊκό και κατέληξε λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού σήμερα.
Η γυναίκα νοσηλευόταν διασωληνωμένη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε υποκείμενο νόσημα.
Τα τελευταία στοιχεία
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το Σάββατο 315 νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη χώρα.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, 17.228, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες.
Από το σύνολο των κρουσμάτων, 59 συνδέονται με γνωστές συρροές και 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας
Τα 2.783 (16.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 7.131 (41.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Συνολικά 68 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. Οι 16 (23.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 86.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 199 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Απόδοση 2,88% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου το 2025 για τη Eurolife FFH
13:26
Aνανέωση της Google Maps: Προχωρά σε τρισδιάστατη χαρτογράφηση σε περιοχές της Ελλάδας
13:25
Πλησιάζει η εκπνοή της συνθήκης New START και η αρχή μιας νέας πυρηνικής εποχής
13:23
Ομάδα ιατροδικαστών και νεκροτομών μεταβαίνει στη Χίο
13:16