Στη ΜΕΘ ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος
Ανανεώθηκε:
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου εισήχθη το μεσημέρι της Κυριακής ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος.
Ο Αρχιεπίσκοπος παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα.
Ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, δήλωσε στο flashnews.gr ότι από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε αναπνευστική ανεπάρκεια, η οποία προς το παρόν αντιμετωπίζεται συντηρητικά.
Όμως για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε η εισαγωγή του 87χρονου προκαθήμενου της Εκκλησίας της Κρήτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Σημειώνεται ότι ο 87χρονος προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κρήτης, υποβλήθηκε σήμερα σε τεστ για κορωνοϊό το οποίο βγήκε αρνητικό, σύμφωνα με το neakriti.gr.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης από Ριάντ: «Ναι» στην παραμονή των Patriot στη Σαουδική Αραβία
18:20
ΕΛΛΑΔΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ CNN GREECE: Τι δικαιούνται οι εργαζόμενοι της Pizza Fan: «Λάθος να ζητούν αποζημίωση, ενώ δικαιούνται μισθό»
18:12
ΕΛΛΑΔΑ
«Χωριάτικο»: 50 άτομα στο στόχαστρο της αστυνομικής επιχείρησης για την απάτη «μαμούθ»
18:02
ΣΠΟΡ
Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ολυμπιακός, κέρδισε εύκολα την Καλαμάτα με το ευρύ 5-0
17:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ