Νέο Ηράκλειο: Μάθημα στο προαύλιο για τους μαθητές του 1ου λυκείου
Ανανεώθηκε:
Αναγκασμένοι να κάνουν μάθημα στο προαύλιο ήταν την τελευταία εβδομάδα οι μαθητές του 1ου γενικού λυκείου Νέου Ηρακλείου λόγω έλλειψης αιθουσών.
Όπως μετέδωσε το Mega, μετά το σεισμό του 2019 το μισό κτήριο έχει υποστεί υλικές ζημιές, οι οποίες δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο παιδείας Νέου Ηρακλείου, Μανώλη Κουτσογιάννη, ο δήμος έχει παραχωρήσει αίθουσες του διπλανού σχολείου προς διδασκαλία, ωστόσο λόγω καταλήψεων, δεν κατέστη δυνατό να φιλοξενηθούν οι μαθητές.
Σύμφωνα με τον κ. Κουτσογιάννη, σήμερα τα παιδιά επιστρέφουν στην τάξη, καθώς δόθηκε η αίθουσα πληροφορικής του γειτονικού σχολείου.
ΕΛΛΑΔΑ
Eurojackpot 17/3: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 30 εκατ. ευρώ
21:40
ΚΟΣΜΟΣ
Οι Φρουροί της Επανάστασης προειδοποιούν με αιματοκύλισμα μετά τον θάνατο του Σολεϊμανί
21:30
ΚΟΣΜΟΣ
«Εκπληκτική η πρόταση του Ιράν για τα πυρηνικά, αλλά ο Τραμπ την αγνόησε» λέει Βρετανός αξιωματούχος
21:19
ΕΛΛΑΔΑ
Οι φωτογραφίες που είχε στο κινητό του ο Πολωνός που κατηγορείται για κατασκοπεία στη Σούδα (vid)
21:08
ΠΟΛΙΤΙΚΗ