Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συμμορία που έκλεψε χρηματοκιβώτιο από τα ΚΤΕΛ Αττικής
Ανανεώθηκε:
Τη συμμορία των κακοποιών που κατάφεραν να κλέψουν ένα ολόκληρο χρηματοκιβώτιο από γραφεία που βρίσκονται στα ΚΤΕΛ της Αττικής προσπαθούν να εντοπίσουν οι αρχές.
Το περιστατικό είχε καταγράφει πριν από λίγο καιρό και η δράση τους είχε αποτυπωθεί σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Όμως οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι πρόκειται για δράστες που έχουν κάνει και άλλες κλοπές και διαρρήξεις σε κεντρικά κτηρίων μεγάλων εταιριών και μάλιστα έχουν βάλει στο μικροσκόπιο συγκεκριμένες περιπτώσεις στις γύρω περιοχές.
Στο βίντεο που δημοσιεύει το CNN Greece φαίνονται μέλη της σπείρας να σέρνουν το χρηματοκιβώτιο έξω από τα γραφεία τα οποία έχουν παραβιάσει.
Στα εργαστήρια γίνεται η ανάλυση ώστε να διαπιστώσουν οι Αρχές αν τα πρόσωπα που αποτυπώνονται είναι σεσημασμένοι κακοποιοί.
Πέθανε η ερμηνεύτρια Νατάσα Μωυσόγλου: «Ήταν πραγματικά δυναμίτης»
20:41
EFA GROUP: Επενδύει στη Superior Air – Είσοδος σε MRO, εκπαίδευση και εξειδικευμένες αεροπορικές υπηρεσίες (pics)
20:34
Διπλωματική αντιπαράθεση ΗΠΑ - Ιράν: Απορρίφθηκε η πρόταση της Τεχεράνης για τα Στενά του Ορμούζ
20:32
Μαρινάκης: Ο σεβασμός στην δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της δεν είναι προαιρετικός, είναι επιβεβλημένος
20:26