Στάσεις εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας την επόμενη εβδομάδα
Ανανεώθηκε:
Τετράωρες στάσεις εργασίας εξήγγειλαν για την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, 7 και 8 Οκτωβρίου, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και οι ηλεκτρονικοί μηχανικοί ασφαλείας.
Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΕΚΕ) ανακοίνωσε την προκήρυξη τετράωρων στάσεων εργασίας τις παραπάνω ημέρες από τις 8.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι και η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφαλείας Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΝΗΜΑΕΚ) από τις 12:00 έως και τις 16:00. Οι δυο ενώσεις αντιδρούν στη μη καταβολή δεδουλευμένων αμοιβών και στο νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (ΑΠΑ).
Η αποχή των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας από τα καθήκοντά τους δεν θα επιτρέψει την πραγματοποίηση καμίας πτήσης κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας, ενώ και η αποκατάσταση μετά την ολοκλήρωση της κινητοποίησης θα έχει σημαντικές δυσκολίες δεδομένης της διαδοχικής στάσης εργασίας από τους ηλεκτρονικούς.
Σημειώνεται, πως τις άνωθεν ημέρες στάσεις εργασίας έχουν εξαγγείλει και εργαζόμενοι της ΥΠΑ (ΟΣΥΠΑ) από τις 11.00 έως τις 15:00.
Σέρρες: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 46χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
15:31
Η Allwyn έφερε τη νέα εποχή διασκέδασης στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων – Εκπλήξεις, μουσική και αξέχαστες στιγμές στο απόλυτο Après Ski Party
15:30
Επίδομα γέννησης έως 15.000 ευρώ: Ποιος Δήμος το χορηγεί - Ποιοι είναι δικαιούχοι (vid)
15:24
Ουκρανία: Μειώθηκαν τα ρωσικά πλήγματα τον Ιανουάριο - Αυξήθηκαν οι ζημιές στο ενεργειακό δίκτυο
15:23