Δίκη Χρυσής Αυγής: Στο Εφετείο η Μάγδα Φύσσα
Στο Εφετείο έφτασε λίγο πριν τις 09:00 η Μάγδα Φύσσα, η μητέρα του Παύλου που δολοφονήθηκε από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.
Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, είναι κορυφαίο πρόσωπο και στη σημερινή διαδικασία.
Η Μάγδα Φύσσα, όλα αυτά τα χρόνια σήκωσε στους δικούς της ώμους το βάρος της δίκης.
Με αξιοπρέπεια παρακολούθησε όλες τις συνεδριάσεις και με περιμένει με αγωνία να μάθει σήμερα, που έχουν πλέον συμπληρωθεί επτά χρόνια από τη δολοφονία του παιδιού της, την τιμωρία που θα επιφυλάξουν οι φυσικοί δικαστές στο δράστη και τους συμμέτοχους στο έγκλημα.
Μία απόφαση, που όπως εύστοχα έχουν πει πολλοί, θα είναι και το μήνυμα της δικαιοσύνης προς την κοινωνία, που επίσης αναμένει με ξεχωριστό ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της ιστορικής αυτής δίκης.
Στον βυθό της Κοπεγχάγης: Το πολεμικό πλοίο που βύθισε ο Νέλσον αναδύεται ξανά από την ιστορία
08:57
Υποχρεωτικό από Ιούνιο το κουτί πρώτων βοηθειών στο αυτοκίνητο: Τι πρέπει να περιέχει – Τα πρόστιμα
08:44
Liveblog: Χτύπημα σε πετροχημικό εργοστάσιο στη Σαουδική Αραβία - «Ο Τραμπ μπορεί να πάρει πίσω το τελεσίγραφο, αν δει σημάδια για συμφωνία»
08:30
«The Testaments»: Η επική συνέχεια του «The Handmaid’s Tale» που σαγηνεύει και σοκάρει
08:26