Μεσσήνη: Eπεισόδια με πέτρες και δακρυγόνα μετά την κηδεία του 18χρονου
Ανανεώθηκε:
Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στον κόμβο της Μεσσήνης μεταξύ Ρομά που επέστρεφαν από την κηδεία του 18χρονου, με άνδρες των ΜΑΤ.
Οι αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση με πέτρες αλλά και καπνογόνα, και απάντησαν με δακρυγόνα.
Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία στον κόμβο εκείνη τη στιγμή γινόταν κανονικά, με τους οδηγούς που έτυχε να διέρχονται από εκεί, να προσπαθούν να απομακρυνθούν άρον άρον από το σημείο των επεισοδίων, σύμφωνα με το δημοσίευμα του messinialive.gr.

Ο δρόμος έκλεισε για λίγη ώρα από την αστυνομία, με εκτροπή των οχημάτων, ενώ στη συνέχεια δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία, όταν και τερματίστηκαν τα επεισόδια.
Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα οξυμένη, με χαρακτηριστικό την επίθεση που έγινε στον κόμβο Πιπερίτσας, σε απορριμματοφόρο του Δήμου Μεσσήνης που ερχόταν από Τρίοδο. Το όχημα δέχτηκε πέτρες από εξαγριωμένους Ρομά, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια του.

Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανέναν εργαζόμενος που επέβαινε σε αυτό.
Λίγο νωρίτερα ανακοινώθηκε από τον Δήμο Μεσσήνης ότι αναβάλλεται το αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο λόγω της έντασης.
Σκελετός φάλαινας 119 ετών επιστρέφει στο μουσείο μετά από εξαετή συντήρηση
07:59
Σφυροκόπημα της Ουκρανίας στη Ρωσία: Εξαπέλυσε πάνω από 430 drones μέσα στη νύχτα
07:50
Οι κόκκινες κάρτες που γίνονται... ροζ
07:45
Χτύπημα σε δύο εμπορικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τους Φρουρούς της Επανάστασης «δείχνουν» οι ΗΠΑ
07:33