ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η φιέστα Ερντογάν στην Αμμόχωστο - Προκαλεί μέσω βίντεο ο εκλεκτός του

Σήμερα η φιέστα Ερντογάν στην Αμμόχωστο - Προκαλεί μέσω βίντεο ο εκλεκτός του
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Ένα προκλητικό βίντεο ανήρτησε ο Ερσίν Τατάρ, ο εκλεκτός του Ερντογάν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη φιέστα στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Όπως μεταδίδει το Sigmalive, στο βίντεο, συνολικής διάρκειας 13 δευτερολέπτων, απεικονίζεται η παραλία των Βαρωσίων όπως είναι τώρα ερημωμένη, ενώ με την εμφάνιση του προσώπου του, η κατεχόμενη Αμμόχωστος απεικονίζεται να «αποκτάει ζωή».

Σε ένα βίντεο καθαρά «προεκλογικού» χαρακτήρα, ο Τατάρ ανάρτησε επίσης τη λεζάντα «Φέρνουμε τα Βαρώσια στην ανθρωπότητα, την Κύπρο και τον κόσμο».

Της θλιβερής ανακοίνωσης Ερντογάν - Τατάρ για το άνοιγμα του παραλιακού μετώπου στο Βαρώσι, ακολούθησαν την Τρίτη οι μπουλντόζες.

Με πρωτοβουλία Ερντογάν, οι εργασίες συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς προκειμένου όλα να είναι έτοιμα σήμερα στις 11 το πρωί, όταν - όπως ανακοινώθηκε από τουρκοκυπριακά Μέσα Ενημέρωσης - θα επιτραπεί η είσοδος από το σημείο διέλευσης απέναντι από το δημοτικό στάδιο της Αμμοχώστου, στην περίκλειστη πόλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ