Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ για το Ασφαλιστικό την Τετάρτη
Συλλαλητήριο για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση διοργανώνει η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 15:00, στην πλατεία Συντάγματος.
Η ΓΣΕΕ «απαιτεί εδώ και τώρα την απόσυρση του ηθικά μη βιώσιμου και απαράδεκτου ασφαλιστικού νομοσχεδίου και έχει ήδη λάβει απόφαση για 48ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία, όταν και αν η κυβέρνηση προχωρήσει στην κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου στη Βουλή».
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Για τη ΓΣΕΕ η συνέχιση του αγώνα, έως ότου σταματήσει η "δογματική εμμονή" της κυβέρνησης στις μνημονιακές πολιτικές, είναι μονόδρομος».
Το συλλαλητήριο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας, μετά από πρόσφατη απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής της Συνομοσπονδίας.
ΣτΕ: Υποχρεωτικό εναλλακτικό μάθημα για τους μαθητές που απαλλάσσονται από τα θρησκευτικά
16:10
Ο Σερ Τζον Έλιοτ Γκάρντινερ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το Πασχαλινό Ορατόριο του Μπαχ
16:00
Σε στάση εργασίας προχωρούν οι δάσκαλοι την Πέμπτη 26 Μαρτίου
16:00
«Έτοιμοι να συμβάλουμε στην ασφαλή διέλευση στα Στενά του Ορμούζ»: Κοινή δήλωση έξι χωρών
15:55