Λαμία: Διασώστες του ΕΚΑΒ και γιατροί επανάφεραν 15χρονο μαθητή που υπέστη ανακοπή στο σχολείο
Υπεράνθρωπες προσπάθειες κατέβαλαν διασώστες του ΕΚΑΒ και γιατροί για να επαναφέρουν στη ζωή 15χρονο μαθητή Λυκείου, όταν υπέστη ανακοπή στην αυλή του σχολείου του.
Η μεταφορά του μαθητή στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Λαμίας ήταν άμεση και έτσι αποφεύχθηκε το χειρότερο σενάριο.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο tvstar.gr ο 15χρονος βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου του, όταν έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι συμμαθητές και καθηγητές του καλώντας το ΕΚΑΒ.
Πλέον, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο, νοσηλεύεται σε καταστολή και διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Λαμίας.
Πληροφορίες θέλουν το παιδί να αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα με την καρδιά του και μάλιστα είχε προγραμματιστεί η τοποθέτηση βηματοδότη, όμως δεν πρόλαβε να προχωρήσει η διαδικασία.
Εμπρηστική επίθεση στην Καισαριανή - Κάηκαν ολοσχερώς επτά οχήματα(vid)
18:29
«Ενδελεχή» τηλεφωνική επικοινωνία με Στάρμερ λέει ότι είχε ο Ζελένσκι πριν από τη συνάντηση με Τραμπ
18:17
Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι έφτασε στο Μαϊάμι
18:15
Συρία: Δύο άτομα σκοτώθηκαν από επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας σε διαδήλωση Αλαουιτών
18:00