Κορωνοϊός: Προληπτικά τεστ Covid 19 σε Σάμο και Φούρνους από την ομάδα Be-Live
Ανανεώθηκε:
Ευαισθητοποιημένοι από το πρόβλημα της πανδημίας του κορωνοϊού που αντιμετωπίζουμε τους τελευταίους μήνες και στη χώρα μας, οι άνθρωποι της Be-Live οργάνωσαν το Σάββατο 26.09.2020 προληπτικές δειγματοληψίες για την ανίχνευση του COVID-19 σε εργαζόμενους του Δήμου Ανατολικής Σάμου και στον Δήμο Φούρνων.
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία των ιδρυτών του μη κερδοσκοπικού σωματείου Be-Live και γυναικολόγων αναπαραγωγής Βασίλη Κελλάρη και Χάρη Χηνιάδη, η οποία υλοποιήθηκε από ιατρούς και εξειδικευμένο προσωπικό.
Οι δειγματοληψίες πραγματοποιήθηκαν στο Δημαρχείο Φούρνων και στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου αντίστοιχα.
Η εθελοντική αυτή δράση, έγινε με σκοπό την πρόληψη και συνεπώς την ασφάλεια και την προστασία της δημόσιας υγείας, απευθυνόμενη σε εργαζόμενους των Δήμων οι οποίοι δίνουν αδιάκοπο, πραγματικό αγώνα για τη διασφάλιση μίας ασφαλούς καθημερινότητας.
Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, η Be-Live ενημερώνει ότι όλα τα δείγματα που συλλέχθηκαν ήταν αρνητικά, ενώ με χαμόγελο και αισιοδοξία, ευχαριστεί όλους τους πολίτες που προσήλθαν τιμώντας τη δράση της, αλλά και την Πολιτική Ηγεσία των νησιών που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια.
Νεκρή σε τροχαίο 24χρονη Σλοβάκα τοξοβόλος - Ολυμπιονίκης με χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμια
18:47
Σεισμική δόνηση 5,7 Ρίχτερ στην Καλιφόρνια
18:38
Disneyland: Η στιγμή που ανήλικος πέφτει από καταρράκτη ύψους 15 μέτρων σε διαδρομή του Splash Mount
18:30
Η αντιπολίτευση της Ισλανδίας απορρίπτει την ένταξη στην ΕΕ - «Δεν θα λύσει τα προβλήματα μας»
18:20