Κορωνοϊός: Ιερέας απαγορεύει τη μάσκα γιατί είναι «εμπαιγμός στο Άγιο Πνεύμα»
Ανανεώθηκε:
Προβληματισμό προκαλούν οι δηλώσεις ιερέα, ο οποίος απαγορεύει τη χρήση μάσκας στο ναό του, στη Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα, ισχυρίζεται πως το 4,5 ετών παιδί του λιποθύμησε στο σχολείο του λόγω μάσκας.
«Δεν έχει ξαναλιποθυμίσει πουθενά αλλού παιδί. Γι’ αυτό είμαι κατά στο να φοράνε μάσκες τα παιδιά» ισχυρίστηκε μιλώντας στο Star.
Και έπειτα πρόσθεσε:
«Στην εκκλησία έξω βάζουν μάσκα. Μέσα στην εκκλησία δεν επιτρέπω τη μάσκα γιατί είναι εμπαιγμός, δηλαδή εκείνος που τη φοράει εμπαίζει το Άγιο Πνεύμα. Ούτε ο ίδιος δε φοράω μάσκα μέσα, ούτως ή άλλως. Έχω κοινωνήσει πάρα πολλούς αρρώστους και προκαλώ κιόλας να πάω να κοινωνήσω κάποιον άρρωστο και μετά να κάνω κατάλυση και ο ίδιος».
Από την πλευρά του, ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θοδωρής Βασιλακόπουλος, υπογράμμισε, μιλώντας στο ίδιο μέσο, ότι η λιποθυμία του παιδιού δεν οφείλεται στη μάσκα αλλά είναι ένα τυχαίο γεγονός και πρέπει κάποιος να βρει τα αίτια της λιποθυμίας.
SPONSORED
Φαντασμαγορική η τελετή στη Σαγράδα Φαμίλια παρουσία του Πάπα - Οι συμβολισμοί και τα μηνύματα
11:49
Οργή Τουρκίας για συμφωνία Γαλλίας - Κύπρου: Τι λέει για την παρενόχληση του αεροσκάφους Δένδια
11:45
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Πόσα χρήματα θα λάβει ο πρωταθλητής - Τα χρυσά μπόνους ανά ομάδα
11:43
Μπορεί να αφαιρεθεί όγκος υπόφυσης χωρίς κρανιοτομή;
11:42