ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αθηνών - Λαμίας

Κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αθηνών - Λαμίας

Κυκλοφοριακή κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στην Αθηνών - Λαμίας.

Ειδικότερα, η κίνηση σημειώνεται καθώς νωρίτερα σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκη μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ, στη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος του Γαλαξία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Λόγω του τροχαίου, κλειστό έμεινε το ρεύμα προς Λαμία και πραγματοποιήθηκε εκτροπή των οχημάτων στην έξοδο Δυρραχίου. Όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων.

Δείτε την κίνηση τώρα:

Οι αστυνομικοί αναζητούσαν τους δράστες

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι αναζητούσαν τους δράστες των πυροβολισμών στον Άγιο Παντελεήμονα.

Νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας, σημειώθηκε ένοπλη συμπλοκή στον Άγιο Παντελεήμονα. Από τη συμπλοκή, η οποία έγινε στην Αγίου Μελετίου και Κωνσταντινουπόλεως, τραυματίστηκε ένα άτομο στο πόδι.

Ο τραυματίας, που είναι πολίτης και όπως φαίνεται βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά, μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δράστης και θύμα επέβαιναν σε οχήματα και αντάλλαξαν πυροβολισμούς.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 19.10.2020 έως 23.10.2020 ή εναλλακτικά κατά το χρονικό διάστημα από 02.11.2020 έως 06.11.2020 και κατά τις ώρες 22.00’ έως 06.00’ της επομένης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Α/Κ Τατοϊου (χ/θ 16,795), περιοχής Δήμου Μεταμόρφωσης, ως εξής:

1η ΦΑΣΗ:

Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου, της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α) και της λωρίδας επιβράδυνσης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

2η ΦΑΣΗ:

Αποκλεισμός της οδού Τατοΐου, από το ύψος της συμβολής της με τον κλάδο εξόδου έως το ύψος της συμβολής της με το βόρειο όριο του έργου παραχώρησης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αχαρνές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ