ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Θετικοί στον Covid 19 φοιτητές του ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Θετικοί στον Covid 19 φοιτητές του ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS / ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Σε κατ’ οίκον απομόνωση τέθηκε την Τετάρτη φοιτητής από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το GrTimes.gr, με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, οι φοιτητές του συγκεκριμένου τμήματος τίθενται άμεσα σε καραντίνα έως και τις 28 Οκτωβρίου.

Εξάλλου, η Γραμματεία του ΤΕΦΑΑ συνέστησε στους φοιτητές να κάνουν το τεστ ανίχνευσης για τον κορωνοϊό, ενημερώνοντας πως τα μαθήματα του τμήματος θα πραγματοποιηθούν με τηλεδιάσκεψη.

Σε δηλώσεις του, ο κοσμήτορας του Τμήματος, Κοσμάς Χριστούλας, επιβεβαίωσε το γεγονός, προσθέτοντας ότι υποβλήθηκε σε τεστ και ο και ο υπεύθυνος καθηγητής του τμήματος, ο οποίος βρέθηκε αρνητικός.

Κατά τον κ. Χριστούλα, εκτός από το συγκεκριμένο – επιβεβαιωμένο κρούσμα, υπήρξε ακόμη ένα στη σχολή, αφορούσε όμως φοιτητή που δεν είχε εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες και άρα δεν υπήρχε πιθανότητα να διασπείρει τον κορωνοϊό, εντός του τμήματος του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ