Κορωνοϊός: Συνωστισμός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.
Ανανεώθηκε:
Απίστευτος συνωστισμός σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη.
Παρέες που πολλές φορές ξεπερνούσαν τα 10 άτομα... απόλαυσαν το τελευταίο βράδυ πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας.
Το συμβάν δεν πέρασε απαρατήρητο από τις Αρχές, αφού κλιμάκια της αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο περίπου στη 1 π.μ.
Αστυνομικοί με μηχανές και περιπολικά ζητούσαν από τους νέους να απομακρυνθούν από το σημείο, προειδοποιώντας τους παρευρισκόμενους με ηχητικό μήνυμα από τα μεγάφωνα των περιπολικών ότι για προληπτικούς λόγους απαγορεύεται ο συνωστισμός και πρέπει να απομακρυνθούν, σύμφωνα με το δημοσίευμα του grtimes.gr.
Μετά την αστυνομική επέμβαση στο σημείο, ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας αποσυμφορήθηκε, ενώ η ισχυρή αστυνομική δύναμη παρέμεινε στο σημείο έως ότου βεβαιωθούν πως οι παρευρισκόμενοι απομακρυνθήκαν.
Λίγο αργότερα οι παρέες μετέβησαν σε άλλα σημεία στον κέντρο της πόλης, όπως στο πλακόστρωτο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, στην πλατεία της Αρχαίας Αγοράς, στο πάρκο μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις προσπάθειες να τους να αποφεύγουν τον συνωστισμό και να ενημερώνουν πως από το βράδυ του Σαββάτου τίθεται σε ισχύ και το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.
Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας θα καλύψει τα έξοδα της κηδείας του Δημήτρη Κόκοτα - Η ανακοίνωση
12:43
Νεπάλ: Οκτώ νεκροί από πλημμύρες - Φόβοι για περισσότερα θύματα
12:42
Χατζηβασιλείου για καλώδιο και Τουρκία: «Η Ελλάδα δεν αφήνει καμία πρόκληση αναπάντητη»
12:36
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 25χρονος για διακίνηση μεταναστών - Βρέθηκαν τρία άτομα στο πορτ μπαγκάζ ΙΧ
12:34