Κορωνοϊός: Κατέληξε ηλικιωμένος στο ΑΧΕΠΑ
Ακόμη ένας ηλικιωμένος που νόσησε με κορωνοϊό, κατέληξε.
Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 82χρονο που κατέληξε το βράδυ της Κυριακης.
Ο άνδρας νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Έτσι, οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας ανέρχονται στους 576.
Τα τελευταία στοιχεία
Ιδιαίτερα αυξημένα παραμένουν τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, με τις νέες μολύνσεις να φτάνουν τις 790.
Από τα νέα κρούσματα, τα 76 συνδέονται με γνωστές συρροές και 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 30.782, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.
Ακόμη, 3.862 (12.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 11.724 (38.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Την ίδια ώρα, 84 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 28 (33.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 91.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 272 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Συνελήφθη στο Ιράν σεναριογράφος υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας - «Η βία γίνεται μεταδοτική»
16:57
Ημέρα κατά του καρκίνου: Εθελοντική δωρεά μυελού των οστών στον Πειραιά, από το Νοσ. «Μεταξά»
16:52
Το «περίεργο» σύμπαν του Ντέιβιντ Λιντς αναδεικνύεται σε μνημειώδη έκθεση στο Βερολίνο
16:45
Νότια Κορέα:¨Έως το τέλος του 2026 θα ολοκληρωθεί η ανέγερση της Όπερας του Μπουσάν (pics)
16:38