ΕΛΛΑΔΑ

Διπλό φονικό στα Χανιά: Πού στρέφονται οι έρευνες για τον βασικό ύποπτο

Διπλό φονικό στα Χανιά: Πού στρέφονται οι έρευνες για τον βασικό ύποπτο
ΙΝΤΙΜΕ

Εκτός Κρήτης στρέφονται οι έρευνες για τον βασικό ύποπτο για το διπλό φονικό στα Χανιά.

Πρόκειται για έναν 22χρονο από το Μπανγκλαντές ο οποίος έμενε για κάποιο διάστημα στα Χανιά, σε σπίτι που νοίκιαζε από την άτυχη 79χρονη. Ο άνδρας, σύμφωνα με το ekriti.gr, φέρεται να μην πλήρωσε κάποια ενοίκια και για το λόγο αυτό τον επισκέφθηκε ο σύντροφος της γυναίκας, ο 82χρονος, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το πιο πιθανό σενάριο, ο 22χρονος σκότωσε τον ηλικιωμένο, έβαλε το πτώμα του σε βαλίτσα και στη συνέχεια πήρε τα κλειδιά από το διπλανό σπίτι, στο οποίο βρισκόταν η 79χρονη.

Πιθανώς γνώριζε ότι εκεί ήταν κρυμμένα κάποια χρήματα. Αφού σκότωσε την γυναίκα, πήρε τα λεφτά και έφυγε.

Πληροφορίες από το τοπικό μέσο αναφέρουν πως η αστυνομία αναζητά τον 22χρονο στη Θεσσαλονίκη. Άλλες αναφορές κάνουν λόγο για έρευνες στη Λαμία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, ο 22χρονος φέρεται να άρπαξε 10.000 ευρώ, οικονομίες που είχε το ζευγάρι μέσα στο σπίτι του.

Κόρη 82χρονου: Τον έψαχνα και δεν τον έβρισκα

Το διπλό έγκλημα, αποκαλύφθηκε όταν η κόρη του 82χρονου θύματος, μη μπορώντας να βρει τον πατέρα της, ανησύχησε και πήγε στην αστυνομία.

«Τον έψαχνα και δεν τον έβρισκα, ανησύχησα και πήγα στην αστυνομία. Μου είπαν ότι βρέθηκε νεκρός, δεν ξέρω κάτι άλλο σε ένα σπίτι» ανέφερε η κόρη του 82χρονου.

Όταν αποκαλύφθηκε η φρικτή δολοφονία της 79χρονης, εκδόθηκε silver alert για τον σύντροφό της. Το άψυχο σώμα του άνδρα βρέθηκε τη Δευτέρα στραγγαλισμένο και δεμένο πισθάγκωνα, μέσα σε μια βαλίτσα στο σπίτι που διέμενε ο Μπαγκλαντεσιανός.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ