Κακοκαιρία «Κίρκη»: Εξασθενεί σήμερα - Πού καταγράφηκαν τα ισχυρότερα φαινόμενα
Ανανεώθηκε:
Βροχές και καταιγίδες προκάλεσε η κακοκαιρία Κίρκη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, από τις πρώτες ώρες της Τετάρτης έως σήμερα το πρωί.
Τα ισχυρότερα φαινόμενα καταγράφηκαν στη Μαγνησία, ιδίως στη Μακρινίτσα (όπου έπεσαν 171 χιλιοστά βροχής) και στον Βόλο (135 χιλιοστά), σύμφωνα με τα στοιχεία του δικτύου των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Σημαντικά φαινόμενα σημειώθηκαν και από την αρχή του 24ωρου σήμερα έως το πρωί της Πέμπτης, κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας.

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν στην Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας (30 χιλιοστά), στους Φούρνους Ικαρίας (29 χιλιοστά) και στη Θάσο (29 χιλιοστά).
Στη διάρκεια του υπόλοιπου της ημέρας αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Θράκη, στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.
Τα φαινόμενα προς το βράδυ θα περιοριστούν στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι, που θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, δεν θα ξεπερνούν τα έξι μποφόρ.
Σκωπτικές αντιδράσεις Άδωνη Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη για την επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιο Όρος
22:52
Σλοβακία: Δύο οι νεκροί από την επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο - Μία 13χρονη υπέκυψε στα τραύματά της
22:42
Πολιτικός «σεισμός» από την υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι: Τι λένε Ντάουνινγκ Στριτ και Κοινοβούλιο
22:34
Γιατί το Καλίνινγκραντ μπορεί να γίνει εστία έντασης μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ
22:24