ΕΛΛΑΔΑ

Αυγερινός στο CNN Greece: Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο πλευρό των σεισμοπαθών της Σάμου

Αυγερινός στο CNN Greece: Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο πλευρό των σεισμοπαθών της Σάμου
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Την αμέριστη στήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) στους πληγέντες από το φονικό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε στη Σάμο εξέφρασε την Κυριακή με δήλωσή του στο CNN Greece ο πρόεδρος του ΕΕΣ, δρ. Αντώνης Αυγερινός.

«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ανταποκρίθηκε και ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις κρίσιμες και επιτακτικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, που προκύπτουν και οφείλονται είτε σε φυσικές καταστροφές, με τελευταίο πλήγμα για τη χώρα μας, το χτύπημα του εγκέλαδου στη Σάμο, είτε στις επιπτώσεις της πανδημίας του Covid 19. Θρηνούμε όλοι οι Ελληνες την απώλεια των δύο παιδιών στη Σάμο, που τόσο άδικα έφυγαν από κοντά μας και εκφράζω τη βαθιά μας οδύνη στις οικογένειές τους», τόνισε ο κ. Αυγερινός.

«Θέλω για μια ακόμη φορά να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου στους άξιους εθελοντές και το μόνιμο προσωπικό μας. Η αναγνώριση της προσφοράς από τους πολιτειακούς παράγοντες και ειδικά από τον Πρωθυπουργό, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό», κατέληξε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ